Kirjaudu sisään

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 10.01.2018 alkaen (Päivitetty 9.5.2020)

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy teekoo.net. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

GDPR

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR).

Yhteystietoja ei käytetä muuhun, kuin sivuston käyttämään sähköposti liikenteeseen asiakkaalle.

Yhteystietoja säilytetään, niin kauan kuin sivuston olemassaolo vaatii, tai asiakas itse haluaa tiedot poistettavan. Poisto tapahtuu sähköpostilla info@teekoo.net.

Tietoja ei luovuteta kenellekään kolmannelle osapuolelle.

 

 Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.teekoo.net ostoskorin kautta. Rekisteröinti vaaditaan ennen tilausta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron

  • Tilatut tuotteet

  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikilla Paypal palvelun toimivilla maksuvälineillä.

--------------------

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paypal. Paypal näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paypal:lla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

www.paypal.com-------------

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan teekoo.net etusivun "Ajankohtaista"-osassa.

Noudoissa sovimme asiat erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut ennen tilauksen vahvistusta. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Palautusosoite:

Tomi Korhonen
Kaarenpiha 3 D25
02430 Masala

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@teekoo.net tai postitse:

Tomi Korhonen
Kaarenpiha 3 D25
02430 Masala

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

teekoo.net käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
teekoo.net sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Teekoo 2015-2019 404351